Ajándékkártyát kaptál?

Itt találod a tudnivalókat a beváltásról…

Ajándékkártyát kaptál?

Itt találod a tudnivalókat a beváltásról…

Kedves Megajándékozott!

Szeretettel üdvözlünk a Natural Facelift világában. Ismerd meg ajádékodat, a Facelift Arckorrekciót vagy Holistic Faceliftet és élvezd a csodálatos kezelést amit kaptál!

A Facelift Arckorrekcó – más néven Natural Facelift – egy speciális mélyizomzat arcmasszázs, amely kellemes érzetű, mélyen pihentető, stresszoldó hatású és igen látványos szépítő eredményeket mutat. Ezen az oldalon olvashatsz róla bővebben:

Ha Holistic Facelift kezelést kaptál ajándékba, ezt az oldalt is nézd meg, itt találsz róla bővebb leírást:

Tudnivalók

A Facelift Arcmasszázs 1 órás pihentető kezelés, amit kényelmes masszázságyon fekve fogsz megkapni. A kezelés előtt néhány perces beszélgetésre, közös “tükörbe nézésre” és egy általános egészségi nyilatkozat kitöltésére is sor kerül, körülbelül 2 órát töltesz így nálunk. A kezelés menetéről bővebben a Tudnivalók oldalunkon olvashatsz, kérünk olvasd el mielőtt bejelentkezel:

Az ajándékkártya beváltása...

A kezelésre előre be kell jelentkezned, ehhez hívd Gabit a +36 30 441 8109-es telefonszámon hétköznapokon 9 és 18 óra között. Ha bármilyen további kérdésed van a kezelésről vagy a kártya beváltásáról, ezt a számot hívva azokra is választ kaphatsz.

A kezelést csak a kártya átadásával veheted igénybe, ezért figyelj, hogy mindenképp legyen nálad amikor beváltod! A kezelésre egyedül érkezz, kísérőt fogadni nem tudunk. Erről is részletesen olvashatsz a Tudnivalók oldalon.

A beváltás helyszínét a kártya borítóján megtalálod de itt a kapcsolat oldalunkon is megnézheted:

További fontos tudnivalók:

Az ajándékkártyádon találod a dátumot ameddig a kezelést igénybe veheted, figyelj, hogy időben jelentkezz be a kezelésedre. A lejárati dátumot követően elveszíted a lehetőséget, nem tudod felhasználni az ajándékkártyát!

Ha valamilyen okból nem tudsz eljönni a kezelésedre, az ajándékkártyádat pénzre nem válthatod és nem adhatod el, de átruházhatod másra, aki el tud jönni helyetted a kezelésre a lejárati időn belül.  Ebben az esetben mindenképp jelezd nekünk telefonon, hogy más fog eljönni helyetted.

Szeretettel várunk!

Tudnivalók

Hasznos és fontos tudnivalókat találsz ezen az oldalon a kezelésekről.
Az első bejelentkezésed előtt kérlek olvasd át.

Vendégkönyv

Ha kíváncsi vagy, mások milyen élményekkel gazdagodtak a Facelift kezeléseken, elolvashatod a vendégkönyvben.

Bejelentkezés

hétfőtől csütörtökig: 9-18 óráig

pénteken: 9-16 óráig

tel: +36 30 441 8109

Bejelentkezés

hétfőtől csütörtökig: 9-18 óráig
pénteken: 9-16 óráig

+36 30 441 8109