Ajándék

Facelift Ajándékutalványt kaptál...?

ajikartya-mockup

 

Kedves Megajándékozott!

Szeretettel üdvözlünk a Facelift világában. Ismerd meg a Facelift Arcmasszázst és élvezd a csodálatos kezelést amit kaptál! 

A Facelift Arcmasszázs egy speciális mélyizomzat masszázs, amely kellemes érzetű, mélyen pihentető, stresszoldó hatású és igen látványos szépítő eredményeket mutat. Ezen az oldalon olvashatsz róla bővebben: 

https://faceliftarcmasszazs.hu/facelift-arcmasszazs/

 

A Facelift kezelésről...

A Facelift Arcmasszázs 1 órás pihentető kezelés, amit kényelmes masszázságyon fekve fogsz megkapni. A kezelés előtt néhány perces beszélgetésre, közös "tükörbe nézésre" és egy általános egészségi nyilatkozat kitöltésére is sor kerül, körülbelül 2 órát töltesz így nálunk. A kezelés menetéről bővebben a Tudnivalók oldalunkon olvashatsz, kérünk olvasd el mielőtt bejelentkezel:

 https://faceliftarcmasszazs.hu/tudnivalok/

 

Holistic Facelift Arcmasszázst kaptál?

holi-kartya

A Holistic Faceliftről ezen az oldalon tudsz bővebben olvasni:

https://faceliftarcmasszazs.hu/holistic-facelift/

A  Holistic Facelift Arcmasszázs 1 órás pihentető stresszoldó kezelés, amit kényelmes masszázságyon fekve fogsz megkapni. A kezelés előtt néhány perces beszélgetésre, közös "tükörbe nézésre" és egy általános egészségi nyilatkozat kitöltésére is sor kerül, utána egy fél órás konzultációval egészítjük ki a terápiát. Körülbelül 2 - 2 és fél órát töltesz így nálunk. A kezelés menetéről bővebben a Tudnivalók oldalunkon olvashatsz, kérünk olvasd el mielőtt bejelentkezel:

 https://faceliftarcmasszazs.hu/tudnivalok/

 

Az ajándékkártya beváltása...

A kezelésre előre be kell jelentkezned, ehhez hívd Gabit a +36 30 441 8109-es telefonszámon hétköznapokon 9 és 19 óra között. Ha bármilyen további kérdésed van a kezelésről vagy a kártya beváltásáról, ezt a számot hívva azokra is választ kaphatsz.

A kezelést csak a kártya átadásával veheted igénybe, ezért figyelj, hogy mindenképp legyen nálad amikor beváltod! A kezelésre egyedül érkezz, kísérőt fogadni nem tudunk. Erről is részletesen olvashatsz a Tudnivalók oldalon.

A beváltás helyszínét a kártya borítóján megtalálod de itt a kapcsolat oldalunkon is megnézheted:

https://faceliftarcmasszazs.hu/kapcsolat/

 

További fontos tudnivalók:

Az ajándékkártyádon találod a dátumot ameddig a kezelést igénybe veheted, figyelj, hogy időben jelentkezz be a kezelésedre. A lejárati dátumot követően elveszíted a lehetőséget, nem tudod felhasználni az ajándékkártyát!

Ha valamilyen okból nem tudsz eljönni a kezelésedre, az ajándékkártyádat pénzre nem válthatod és nem adhatod el, de átruházhatod másra, aki el tud jönni helyetted a kezelésre a lejárati időn belül.  Ebben az esetben mindenképp jelezd nekünk telefonon, hogy más fog eljönni helyetted.

 

Szeretettel várunk!

logo