Blog

Facelift Önarcmasszázs a Fem3 Café-ban

Az önarcmasszázs volt a téma a Fem3 Café-ban.

fem3_onarcmasszazs1A videó lejátszásához kapcsold ki az AdBlock-ot a Fem3 oldalán.

Arcizomzat mélymasszázs

Az arcon lévő  izmok – mimikai izmok és rágóizmok – állapota nagyban befolyásolja a megjelenésünket is. Ha az izmok túl feszültek, bekeményednek, vagy épp túl lazák és nincs tartásuk, attól arcunk nyúzottnak, öregnek, ráncosnak látszik. A legtöbb ember arcán ráadásul mindkét dolog előfordul, az arc egyik része feszült más része tónustalan, ernyedt. Ha felületesen vizsgáljuk, azt hihetjük, hogy a bőrünk a probléma okozója, de ez nem így van. 

Az arc speciális mélyizom masszázsával harmonizálhatjuk az arcon lévő izmokat, ezzel hamar érhetünk el látványos eredményt. A teljes és tartós hatásért sokat kell dolgoznunk de van néhány trükk amivel akár pár perc alatt is felfrissíthetjük a megjelenésünket, üde, friss és ragyogó arcot varázsolhatunk magunknak a stresszes munkanap végén az esti karácsonyi partira vagy a családi vacsorára. 

Az arcon vannak jellemzően problémás területek amitől látványosan fáradtnak és nyúzottnak látszunk: lógó, petyhüdt szemhéj, befeszült ajkak, megfeszült orcarész, orr melletti barázdák…

A lógó szemhéjon arcplasztika nélkül is lehet látványosan javítani. A homlokizomzat masszázsával erőt és tartást tudunk adni a homloknak ami megemeli az egész szemhéjat, a tekintet nyitottabbá válik, nagyobb lesz a szem. Még a smink is jobban érvényesül a szemen.

A száj körüli izmokat  masszázzsal felszabadítva természetesen telt ajkakat varázsolhatunk magunknak néhány mozdulattal.

Az orr melletti hosszanti mély barázdákat elhalványíthatjuk, megemelkedik az egész terület, fiatalosabbá válik az arc.

fem3A videó lejátszásához kapcsold ki az AdBlock-ot a Fem3 oldalán.

A napi stressz következtében sokszor szorítjuk az állkapcsot, ami befeszül, akár begörcsöl, fájdalmat okoz és el is torzíthatja a megjelenést. Kifejezéstelenné, szomorúvá, szigorúvá teheti az arcot, alkattól függően. A masszázzsal felszabadítjuk a rágóizmokat így ezek a folyamatok visszafordíthatók. Könnyebbé válik a beszéd, az artikuláció és a mosoly is természetesebb és szebb lesz! Az arc vonala megemelkedik, fiatalosabb, szimmetrikusabb, szebb lesz.

Összefoglalva: A tekintet nyitottabbá válik, az orca rész felszabadul, a szigorú vonások ellágyulnak, az ajkak természetesen teltek lesznek. A bőr is élettel telibbé válik, telítődik oxigénnel, felgyorsulnak az arcon az anyagcsere folyamatok.

Tipp: A masszázs sokkal látványosabb ha elegendő vizet iszol!

Ragyogó szemek

Woman-Holding-Open-Eye-Tired-Eyes-Beauty-Skincare-Advice1-672x372Bosszantanak a szemed alatti táskák és mély barázdák? 

A szem körüli megereszkedett izmok és szem alatti táskák nem kis bosszúságot okoznak a tükörbe pillantó hölgyeknek és uraknak. Ezt a problémát sok esetben fokozzák a terület mély barázdái, amiknek íve egyre meredekebbé tud válni az idő során. Jó hír, hogy természetes módon is van lehetőség ezeknek az állapotoknak a helyrehozatalára!

A Facelift Arcmasszázs kezeléseken a megereszkedett szemhéjad izmait kondícióba hozom, ennek köszönhetően a szem körüli terület feszesebbé válik. A szemek alatt ívelő mélyebb ráncokat is elhalványítom, megszűnik a “koala szem”. Némely esetben a szemek alatti táskák nem csak kisebbek lesznek, hanem teljesen meg is szűnhetnek!

Mindezeken felül – adottságaidat figyelembe véve – arcod két oldalát a szem melletti területen is szimmetrikus kinézetűvé segítem. A szem körüli terület korrekciójával a tekinteted ragyogóvá, arcod jelentősen fiatalosabbá válik.

Mede Zsuzsanna

 

Facelift Arcmasszázs a FEM3 CAFÉ-ban

 Ma délelőtt a FEM3 CAFÉ vendége voltam! :)

“Fiatalodj kényeztető arcmasszázzsal!

Az arcmasszázs kiemelkedő hatékonyságának titka abban rejlik, hogy az arc elérhető legmélyebb izmainak is tónust és erőt ad, mondta Mede Zsuzsanna, arcmasszőr.”

A felvételt megnézheted az alábbi linkre kattintva a Fem3 oldalán is (adblock-ot kapcsold ki az oldalon): http://fem3.hu/musoraink/fem3cafe/12677_fiatalodj_kenyezteto_arcmasszazzsal.html

Igyál vizet – Water Your Body

Igyál vizet – Water Your Body

hydr812A vízivás élettani hatásaival mindenki tisztában van. Tudjuk, hogy víz nélkül nincs élet és tudjuk, hogy a test hidratáltsága a fizikai, mentális és idegi folyamatainkat is befolyásolja.  De nézzük a vízivás hatását konkrétan az arcmasszázsra:

Az arcizmok 75%-a víz. Ha elegendő vizet fogyasztasz, az arcmasszázs hatása is látványosabb és tartósabb lesz, ezért kiemelten fontos, hogy elegendő vizet igyál! A megfelelő vízivás emellett lassítja az öregedési folyamatokat, segítségével könnyebben távoznak a toxikus salakanyagok és simábbá teszi a bőrt is.

Arcmasszázs előtt minden új vendégemmel elbeszélgetek a vízivási szokásairól. Sajnos azt tapasztalom, hogy legtöbben nem isztok elég vizet, a legfőbb “kifogás” pedig a feledékenység. Egyszerűen elfelejtesz inni nap közben mert dolgozol, rohansz, elfoglalt vagy. Ez nem ok… és nem oké. 

Az sem elég ha teát kávét üdítőt iszol… az elegendő tiszta víz fogyasztása nélkülözhetetlen és elengedhetetlen az eredményes arcmasszázs kúrához (is)! Tedd az íróasztalod mellé, a kocsidba vagy a táskádba a vizes palackodat, legyen “útban” és lökd föl napjában ötször ha ez szükséges ahhoz, hogy eszedbe jusson a vízivás. 

Ha még ez sem elég, a Water Your Body mobil alkalmazás a segítségedre lehet. Próbáld ki: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northpark.drinkwater

Töltsd le az okostelefonodra, állítsd be az adataidat és igyál vizet amikor figyelmeztet! Meglátod, néhány napon belül érezni fogod a pozitív változásokat. :)

Egészségedre! 

A Házipatika.com szerint is “Ez valami más…”

A Házipatika.com szerint is “Ez valami más…”

Nagy meglepetésünkre a Házipatika.com újságban is megjelent a Holistic Facelift. Egy kedves vendégünk által értesültünk róla, teljesen véletlenül. Köszönjük! :)

“Biztonságos, döbbenetesen hatásos, távol áll a plasztikától és egyetlen mellékhatása van: sugárzóak leszünk tőle… “

DSCN2100

Az arcmasszázs holisztikus hatásai

A Holistic Facelift terápia hatásmechanizmusáról…

holisztikus hatasokHolistic Facelift terápiám nem csupán nevében, de filozófiájában, hatásaiban is holisztikus. Egy olyan páratlan eljárás, amivel a vendég az esztétikai kezelésen felül valódi megkönnyebbülést, nyugalmat tapasztal, kipihent és élettel teli lesz. A holisztikus szemlélet lényege, hogy az embert egészként, test-lélek-szellem egységeként tekinti. Az arcon megjelenő ráncok is sok mindenről árulkodnak. Keserűségről, haragról, félelemről, stresszről, feszültségről…

Minden ránc, mély barázda, feszültség az arcon, külön területet képvisel. Megvan a maguk jelentése, jelentősége. Logikus feltételezés tehát, hogy addig nem lehet igazán tartósan szép és ránctalan az arcunk, amíg ezek a belső stresszfaktorok működnek. Másik oldalról nézve, mivel zavar minket az a bizonyos ránc, ez azt jelzi számunkra, hogy a hozzá tartozó, azt okozó belső diszharmónia is zavar bennünket. Mindez akkor is működik, ha éppen tudatosan nem vagyunk tisztában az adott terület “jelentésével”.
 
Nem célom ezzel a masszázzsal, hogy bármelyik problémát is feszegessük, de óhatatlanul is szembesülhet vele a vendég a masszázskúra során. Ahogy a ráncok kisimulnak, ahogy az arc túlfeszült részei végre ellazulnak, vagy ernyedt részei erőre kapnak, úgy törhetnek a felszínre berögzült, szinte észre sem vett reflexeink, vagy mélyen eltemetett emlékeink. Mivel a kezelés teljes nyugalomban zajlik biztonságos, mélyen relaxált állapotban, ezek a felbukkanó lelki tényezők is szinte észrevétlenül tudnak feloldódni.

Ez nem varázslat. Az embert behálózó idegrendszeren keresztül az agyunk azonnal reagál a testet ért változásokra. Mivel ebben a relaxált, biztonságos állapotban nem érzékel semmi stresszt, bántást, önvádat, tagadást, így harmonikus választ küld a test addigi stresszt megjelenítő pontjaiba – a ráncokhoz, a feszült vagy éppen túl ernyedt izmokhoz – és regenerálódásba kezd. Viszontválaszként pedig előfordulhat, hogy az életünkben újra felbukkanó ugyanolyan problémánk, amin eddig szó szerint ráncoltuk a homlokunkat, vagy összehúztuk a szemöldökünket, már nem fogja ezt a reakciót kiváltani.

Vannak speciális esetek, amikor kiemelten dolgozunk a ráncok és egyéb arcon lévő traumák holisztikus oldásán. Balesetek és műtétek hegei, arcbénulásos esetek, vagy egyéb a múltban elszenvedett traumák kezelésekor vendégemmel aktívan közreműködve állítom össze a Holistic Facelift kezeléseket, így tudunk teljes eredményt elérni. 

Azoknak ajánlom ezt a kezelést akik nem elégednek meg a felszínes eredménnyel. Holistic Facelift terápiám a vendégek külső szépségét teljes jó közérzettel, harmóniával, kiegyensúlyozottsággal, valódi belső ragyogással koronázza meg minden egyes alkalommal.

Mede Zsuzsanna

 

Arcfogyaszás Facelift Arcmasszázzsal

Arcfogyasztás Facelift Arcmasszázzsal

Ha vékonyabb arcot szeretnél, a Facelift Arcmasszázs kezelések Neked is megoldást jelentenek…

  • PX161…Ha arcod ducibb mint amilyennek látni szeretnéd;
  • …Ha hízás miatt arcod változott, zsírpárnák telepedtek az orcára;
  • …Ha szépen lefogytál, de az arcodon ott maradtak a duciság nyomai;
  • …Ha a tokád kikerekedett.

A kellemes, fájdalom mentes Facelift Arcmasszázs kezelések hatásaként elvékonyodik a zsírréteg az arcodon.* A különleges gonddal végzett masszázsom hatására felgyorsult nyirokkeringés és az egyéb szállító sejtközi nedvek teljes mélységében kitisztítják a területet  a felmasszírozott lerakódástól.

Mivel az elérhető legmélyebb arcizomzatot is átdolgozom, az arcod felveszi eredeti formáját, torzulásoktól mentesen formálódik át vékonyabbá. A zavaró tokára ugyanez a sors vár! Az áll alatti területen megtelepedett zsírpárnákat megfelelő óvatossággal, körültekintően kezelem, míg ezen a területen is elvékonyodik a zsírréteg. Eközben, a masszázsfogások komplexitásának köszönhetően, itt is kondícióba hozom az eddig terhelt izomzatot , míg az szép feszessé válik.

A kezelések kiegészítéseként speciális Facelift Tréninget is összeállítok neked, amivel segítheted a gyorsabb eredményt. Szükség esetén a Facelift Arcmasszázst bőrfeszesítő kezelésekkel is kiegészítjük, így a fitt, tónusos arcizmaidon a bőröd is hamar feszes lesz.

Kérj időpontot egy személyes konzultációra, ahol összeállítom a Neked legmegfelelőbb, személyre szabott kezelés programot.

Szeretettel várlak! 

Mede Zsuzsanna

A Facelift Arcmasszázs megalkotója

https://faceliftarcmasszazs.hu/

Hívásodat hétköznapokon 9 -19 óráig fogadja asszisztensem a +36 30 441 8109-es telefonszámon.


* Ez a cikk kifejezetten a fogyasztást igénylő arcról szól. Az arcfogyasztó Facelift Arcmasszázs kezeléseken speciálisan alakítom a masszázst úgy, hogy kifejtse a fogyasztó hatásokat. Ha alkatodnál fogva a te arcod keskeny és nem igényel fogyasztó formálást, természetesen A Facelift Arcmasszázs nem fogja tovább fogyasztani. :)