A Facelift Módszer

A Facelift Metódus kiemelkedően hatékony, speciális mozdulatokból álló különleges arckorrekciós és arcfiatalító hatású eljárás. Amíg én az arc elérhető legmélyebb izomzatát is átdolgozom, addig vendégem kellemesen, mélyen relaxált állapotban pihen és élvezi a kellemes és teljesen fájdalommentes kezelést. 

A Facelift Metódus meghatározott, egymásra épülő mozdulatsorokból áll, ahol minden apró mozdulatnak jelentősége van. Hatásai összetettek: Kondícióba hozom az ellazult, megnyúlt arcizmokat. Ennek köszönhetően az arc természetesen feszessé válik, a ráncok elhalványulnak, természetes módon töltődnek fel. Az arc szimmetrikusabbá válik, szembetűnően látványos a szépülés, arcfiatalodás. Mindezek mellett a kezelés mélyen pihentető és stresszoldó hatása is jelentős.

Az egyórás kezelések alatt mindig a teljes arcot kezelem így az eredmény is minden alkalommal teljes. A kedvező hatások már az első kezelés után láthatóak és érezhetőek az arc minden területén:

izom

A homlok megnyúlt, erejét vesztett izomzata új erőre kap, a homlokráncok elhalványulnak. A homlok izomzatát kondícióba hozom, a két szemöldök között ráncolódó, orra nehezedő izomrészt speciális munkával visszasegítem eredeti helyére ami ettől újra feszessé válik. Helyére emelkedik a szemöldök, a tekintet kinyílik, nagyban hozzájárulva a kellemes, fiatalos, ragyogó kinézethez.

A szem körüli izomzat tónust kap. Feltöltődnek a ráncok, halványodnak a szarkalábak. A megereszkedett szemhéj izmait is kondícióba hozom, ezáltal a szem alatti és feletti táskák jelentősen kisebbek lesznek. A szem körüli ráncok elhalványításával, megszüntetésével pedig fiatalabb kinézetűvé válik az egész arc. Ráadásul, az esztétikai hatásokon felül a szem nyitva tartása is könnyebbé válik.

Az orr fölötti mély, haragos ráncok feltöltődnek, elhalványulnak. Az orron lévő izmocskák és az orr melletti, rugalmasságukat vesztett izmok új erőre keltése nagyban hozzájárul a "megnyúlt arc" kinézet megszüntetéséhez.

A fül melletti hosszanti ráncok kisimulnak, mivel az arc oldalán megnyúló izmokat is kondícióba hozom. Így újra tartásuk lesz.

A száj körüli ráncok elhalványulnak. A száj körüli megnyúlt vagy túlfeszült izmok átdolgozásával az ajkak természetesen teltté válnak. A lefittyedt szájszélek, száj szögletek célzott korrekciós munkával újra helyükre kerülnek és fiatalossá válik a mosoly. A száj alatti deformálódott állrész izomzatát is felélénkítem, tónusba hozom.

Az arc mély ráncai elhalványulnak, természetes módon töltődnek fel. Tónust kap a megereszkedett, megnyúlt arcizomzat, az arc újra látványosan feszes lesz. A masszázs teljes liftinghatásának köszönhetően az orca a helyére emelődik. Az öregedési folyamatok az arcon lelassulnak.

Az arcbőr funkciói javulnak, a rendszeres kezeléseknek köszönhetően egyre feszesebbé, rugalmasabbá válik a bőr. Javul az arc ereinek vérkeringése, megszűnik a sápadtság, a bőr bársonyos, élettel teli lesz. A speciális, természetes stimulációnak köszönhetően újra termelődnek a bőr rugalmasságáért felelős anyagok. 

Arcformálás: Az arcvonalakat finomabbá, lágyabbá teszem. Szimmetrikusabbá válik az arc. Az arcvonások harmonikusabbá válnak, az arc egésze látványosan megszépül.

 

Célzott kezelések:

A rágás és az artikuláció is könnyebbé válik. Az ezekért felelős, erejüket vesztett arcizmok újra kondícióba kerülnek.

Arcfogyasztás: Adottságokhoz mérten elvékonyítom az arcot, az oldalsó arcvonalakat elkeskenyítem, megszűnik a zavaró toka. Az arcfogyasztó kezeléseken is a teljes arcot kezelem, az arc egésze megszépül.

Stresszoldás: Külön ki kell emelnem a Facelift módszer jelentős stresszoldó hatását. Sok vendégemnél ez a hatás előbbre való az esztétikai hatásoknál, azért járnak időről időre hozzám, hogy a napi, heti munkahelyi és egyéb stressztől megszabaduljanak a kezelések alatt. (Persze ilyenkor is látványosan javul az arc állapota, még ha nem is ez a konkrét cél.)

Az első kezelés előtt felmérem arcod állapotát, megbeszéljük, hogy mit szeretnél másmilyennek látni az arcodon és csak ezután kezdünk a masszázshoz. A kezelés után - ha szeretnéd - összeállítom személyre szabott kezeléstervedet, Facelift tréningedet. Ezért az első alkalom mindig hosszabb időt vesz igénybe.

Mielőtt bejelentkezel, kérlek olvasd el a Tudnivalók oldalon leírtakat...


Facelift kezelés:  7.500 Ft (2018. 01. 14-ig)

Árváltozás: Facelift kezelés 2018. 01.15-től 7.900 Ft

Kedvezményes bérletek és kezeléscsomagok elérhetők. Az állapotfelmérő konzultáció és a tanácsadás ingyenes.

Tudnivalók

123Mielőtt bejelentkezel, kérlek olvasd el a Tudnivalók oldalon leírtakat. Ezen az oldalon a kezeléssel kapcsolatos hasznos információkat találsz ami fontos lehet mielőtt bejelentkezel hozzám.

Tovább a Tudnivalók oldalra...

Vendégkönyv

happyHa kíváncsi vagy, mások milyen élményekkel gazdagodtak a Facelift kezeléseken, elolvashatod a vendégkönyvben...

Tovább a Vendégkönyvhöz...

Néhány szó rólam...

Mede-Zsuzsanna

Mede Zsuzsanna

Mede Zsuzsanna vagyok, a Facelift módszer megalkotója. Több mint tíz éve - a kétezres évek elején - dolgoztam ki ezt a speciális arcmasszázs technikát, ami az arc teljes izomzatának komplex és fájdalommentes átdolgozásán alapul. Módszeremmel erőt és tartást adok az arc ernyedt izmainak és feloldom a túlfeszült izmokban lévő feszültséget, így valódi - látványos és érezhető arckorrekciókat érek el.

Arcmasszázsom megalkotásával elsődlegesen nem a szépítés volt a célom, mégis a kiemelkedő esztétikai hatásai tették elismertté és népszerűvé. Végül ennek köszönhetően adtam módszeremnek később a Facelift Arcmasszázs  -  Facelift Metódus nevet. 

A Facelift módszerrel már nem csupán nálam és általam szépülhetnek és töltődhetnek az emberek. Kozmetikusoknak, masszőröknek és terapeutáknak tanítom az eljárást, hogy minél több helyre eljusson ez a lehetőség. Tanítványaim megtalálhatók az ország egyre több városában és a határokon túl is. 

Asszisztensem - és egyben leányom - Gabi szeretettel fogadja hívásodat ha bármi kérdésed van a módszerről és időpontot is nála tudsz foglalni hozzám.

Bejelentkezés és további információ

hétfőtől péntekig 9-19 óráig:

tel: +36 30 441 8109

 logo1