Holistic Facelift terápia

Az első kezelés előtt minden vendégemmel közösen beszéljük meg, hogy konkrétan mit szeretne másmilyennek látni és érezni az arcán. Legtöbb esetben "csupán" a fiatalabb arcát szeretné visszakapni a vendég de előfordulnak olyan esetek is amelyek speciális arckorrekciót igényelnek. Amikor elszenvedett traumáknak  - pl: balesetek, műtétek, és egyéb testi-lelki sérülések - arcba beépült nyomait is fel kell feloldani, ott már nem elég csupán a Facelift módszer fizikai szinten ható képessége, lelki és szellemi szinteken is dolgozni kell a teljes eredményért.

A Facelift Metódus szemléletét és mozdulatrendszerét továbbfejlesztve alkottam meg Holistic Facelift terápiámat, ahol ezeket a speciális, komolyabb holisztikus munkát igénylő eseteket kezelem. A Holistic Facelift terápiás kezeléseken a testi, lelki negatív berögzülések nyomait a mély traumás ráncok és az arc egyéb elváltozásainak okait tárjuk fel és azok megváltozásának lehetőségén dolgozunk, aktívan együttműködve vendégemmel.

A holisztikus szemlélet lényege, hogy az embert egészként, test-lélek-szellem egységeként tekinti. Holistic Facelift terápiám a vendégek külső szépségét teljes jó közérzettel, harmóniával, kiegyensúlyozottsággal és valódi belső ragyogással koronázza meg minden egyes alkalommal.

A holisztikus hatásokról itt olvashatsz bővebben...

Facelift hatások

faceliftA homlok megnyúlt, erejét vesztett izomzata új erőre kap, a homlokráncok elhalványulnak.
A szemöldök felemelődik, a tekintet kinyílik.
A szem körüli izomzat is tónust kap. Feltöltődnek a ráncok, halványodnak a szarkalábak.
Az orr fölötti mély, haragos ráncok feltöltődnek, elhalványulnak.
A fül melletti hosszanti ráncok feltöltődnek.
A száj körüli ráncok elhalványulnak.
Az ajkak teltté válnak.
Az áll alatti ernyedt izomzat tónust kap, a zavaró toka megszűnik.

Az arc mély ráncai elhalványulnak, természetes módon töltődnek fel.
Tónust kap a megereszkedett, megnyúlt arcizomzat, az arc újra látványosan feszes lesz.
A masszázs teljes liftinghatásának köszönhetően az orca is a helyére emelődik. 

Szimmetrikusabbá válik az arc. Az arcvonások harmonikusabbá válnak, az arc egésze látványosan megszépül.

Az arcbőr a rendszeres kezeléseknek köszönhetően egyre feszesebbé, rugalmasabbá válik, lelassulnak az öregedési folyamatok az arcon. Megszűnik a sápadtság, a bőr bársonyos, élettel teli lesz.

A Facelift hatásokról itt olvashatsz bővebben...

Egyéb hatások

Speciális arckorrekciók: Holistic Facelift terápiámmal a komolyabb speciális, az arcon megjelenő problémák is javíthatók. Egyes születési rendellenességekből, traumákból, balesetekből vagy agyi katasztrófákból eredő arctorzulások állapotai jelentősen javíthatók. A korrekciós kezeléseknek köszönhetően az életminőség és a megjelenés is javul.

A Holistic Facelift kezeléseken  az arc mélyizom masszázsával egyidejűleg  - az arcon lévő energetikai pontokat és területeket célzottan kezelve -  energetikai kezelést is végzek, ezzel segítve a mélyebb stressz és a traumák lenyomatainak oldódását. A masszázskezelések után minden alkalommal terápiás beszélgetést is tartunk, aminek hossza változó - de fél óránál nem több - az adott kezelési szakasztól függően. A kúrák során szükség lehet másfajta kezelésekre is. Ilyenkor szükség szerint további holisztikus terápiákat alkalmazok. Metamorf terápiával és EFT-vel egészítem ki a kúrát. Ezeket minden esetben egyénre szabottan, a vendégemmel konzultálva állítom össze.

Az első kezelés előtt felmérem arcod állapotát, megbeszéljük, hogy mit szeretnél másmilyennek látni az arcodon és csak ezután kezdünk a masszázshoz. A kezelés után - ha szeretnéd - összeállítom személyre szabott kezeléstervedet, Holistic Facelift tréningedet. Ezért az első alkalom mindig hosszabb időt vesz igénybe.

Mielőtt bejelentkezel, kérlek olvasd el a Tudnivalók oldalon leírtakat...


Holistic Facelift terápia: 12.500 Ft

Árváltozás: Holistic Facelift 2018. 01.15-től 12.900 Ft

Kedvezményes bérletek és kezeléscsomagok elérhetők. 

 

Tudnivalók

123Mielőtt bejelentkezel, kérlek olvasd el a Tudnivalók oldalon leírtakat. Ezen az oldalon a kezeléssel kapcsolatos hasznos információkat találsz ami fontos lehet mielőtt bejelentkezel hozzám.

Tovább a Tudnivalók oldalra...

Vendégkönyv

happyHa kíváncsi vagy, mások milyen élményekkel gazdagodtak a Facelift kezeléseken, elolvashatod a vendégkönyvben...

Tovább a Vendégkönyvhöz...

Bejelentkezés és további információ

hétfőtől péntekig 9-19 óráig:

tel: +36 30 441 8109

 logo1