A Holistic Facelift terápia hatásmechanizmusáról…

 

Holistic Facelift terápiám nem csupán nevében, de filozófiájában, hatásaiban is holisztikus. Egy olyan páratlan eljárás, amivel a vendég az esztétikai kezelésen felül valódi megkönnyebbülést, nyugalmat tapasztal, kipihent és élettel teli lesz. A holisztikus szemlélet lényege, hogy az embert egészként, test-lélek-szellem egységeként tekinti. Az arcon megjelenő ráncok is sok mindenről árulkodnak. Keserűségről, haragról, félelemről, stresszről, feszültségről…

Minden ránc, mély barázda, feszültség az arcon, külön területet képvisel. Megvan a maguk jelentése, jelentősége. Logikus feltételezés tehát, hogy addig nem lehet igazán tartósan szép és ránctalan az arcunk, amíg ezek a belső stresszfaktorok működnek. Másik oldalról nézve, mivel zavar minket az a bizonyos ránc, ez azt jelzi számunkra, hogy a hozzá tartozó, azt okozó belső diszharmónia is zavar bennünket. Mindez akkor is működik, ha éppen tudatosan nem vagyunk tisztában az adott terület “jelentésével”.
 
Nem célom ezzel a masszázzsal, hogy bármelyik problémát is feszegessük, de óhatatlanul is szembesülhet vele a vendég a masszázskúra során. Ahogy a ráncok kisimulnak, ahogy az arc túlfeszült részei végre ellazulnak, vagy ernyedt részei erőre kapnak, úgy törhetnek a felszínre berögzült, szinte észre sem vett reflexeink, vagy mélyen eltemetett emlékeink. Mivel a kezelés teljes nyugalomban zajlik biztonságos, mélyen relaxált állapotban, ezek a felbukkanó lelki tényezők is szinte észrevétlenül tudnak feloldódni.

Ez nem varázslat. Az embert behálózó idegrendszeren keresztül az agyunk azonnal reagál a testet ért változásokra. Mivel ebben a relaxált, biztonságos állapotban nem érzékel semmi stresszt, bántást, önvádat, tagadást, így harmonikus választ küld a test addigi stresszt megjelenítő pontjaiba – a ráncokhoz, a feszült vagy éppen túl ernyedt izmokhoz – és regenerálódásba kezd. Viszontválaszként pedig előfordulhat, hogy az életünkben újra felbukkanó ugyanolyan problémánk, amin eddig szó szerint ráncoltuk a homlokunkat, vagy összehúztuk a szemöldökünket, már nem fogja ezt a reakciót kiváltani.

Vannak speciális esetek, amikor kiemelten dolgozunk a ráncok és egyéb arcon lévő traumák holisztikus oldásán. Balesetek és műtétek hegei, arcbénulásos esetek, vagy egyéb a múltban elszenvedett traumák kezelésekor vendégemmel aktívan közreműködve állítom össze a Holistic Facelift kezeléseket, így tudunk teljes eredményt elérni. 

Azoknak ajánlom ezt a kezelést akik nem elégednek meg a felszínes eredménnyel. Holistic Facelift terápiám a vendégek külső szépségét teljes jó közérzettel, harmóniával, kiegyensúlyozottsággal, valódi belső ragyogással koronázza meg minden egyes alkalommal.

Mede Zsuzsanna