Tanfolyam

A Facelift módszer egy életre szóló tudás, valódi arckorrekciós eljárás, amivel „alkotni” lehet. Tanfolyamaimon nem csupán a speciális arcizom formáló masszázsfogásokat tanítom meg, hanem azt a teljes szellemiséget is átadom, ami az egész metódust ihlette és átjárja. 

Facelift módszeremet kis létszámú tanfolyamokon oktatom, ahol minden tanulómmal – szakmai előképzettségének megfelelően – egyénenként, személyre szabottan foglalkozom, magas színvonalú elméleti és gyakorlati oktatást biztosítva. Ennek köszönhetően az öt hetes tanfolyam végére alapos és biztos tudás lesz minden tanulóm kezében, amivel a tanfolyam elvégzése után azonnal dolgozni tud. 

Olvass bővebben a tanfolyamról...

Próbakezelés és Elő-konzultáció

A tanfolyam előtt szeretettel várlak egy próbakezeléssel egybekötött elő-konzultációra. Így személyesen találkozhatunk és megismerhetjük egymást már a tanfolyam kezdete előtt, felteheted nekem a kérdéseidet és kiderül az is, hogy javaslom-e a számodra a Facelift módszer megtanulását. Fontos az is, hogy saját tapasztalatból bizonyosodj meg az érzetéről és hatásairól még a tanfolyam előtt, ezért megkapod tőlem azt az egyórás Facelift kezelést (próbakezelés) is, amit aztán a tanfolyamon megtanulsz. Ezek után biztos leszel a döntésedben, hogy a Facelift módszer neked való és a tanfolyam minden percét élvezni fogod.

Kedves kozmetikus és masszőr érdeklődő!

A Facelift módszer országszerte és határon túl is egyre több helyen elérhető, népszerű szolgáltatás. A  leírásból már kiderülhetett számodra, hogy a Facelift módszer teljesen eltér a hagyományos kozmetikai és az ismert egyéb arcmasszázsoktól is, így valóban exkluzív szolgáltatásról van szó. 

A Facelift módszer a szalonokba önálló szolgáltatásként vezethető be, mint fiatalító, ránctalanító és stresszoldó luxuskezelés. Bevezetése kiemelten ajánlott a bio- és natúrkozmetikák,  day spa-k, holisztikus szemlélettel dolgozó masszőrök és szalonok számára ahol a kezelésekhez biztosítani tudják a csendes, nyugodt és harmonikus körülményeket.

A hagyományos kozmetikákban azoknak a szakembereknek ajánlott a Facelift módszer bevezetése, akik előnyben részesítik a szelíd terápiákat, szívesebben dolgoznak saját kezükkel mint gépekkel és kellő időt és energiát tudnak egyetlen vendégnek szentelni.

A Facelift kezelések nem igényelnek további beruházásokat. A masszázshoz nem használunk gépeket, krémeket, olajokat. (A kezelés után ajánlható a vendégek számára külön bőrápoló anti age kezelés.)

Aki már megtanulta, ezt mondja róla…

"Most már tapasztalatból is tudom, hogy egyik legjobb döntésem volt megtanulni ezt a fantasztikus masszázst! Imádjuk! Én is, a vendégeim is."

Szűts Noémi - BIOLA Biokozmetika Csillaghegy-Pünkösdfürdő

Hangulatképek a Tanfolyamról

A Facelift Arcmasszázs tanfolyamokat kis létszámú csoportokban indítom. A tanfolyamok első részében az arcmasszázs elméletének alapjait ismerjük meg...
A gyakorlati órákon egymáson dolgoznak a tanulók, folyamatos útmutatásommal.
A mozdulatsorokat először kezdő szinten tanuljátok meg, majd ezután a tökéletesített haladó mozdulatokat is elsajátítjátok...
A hétközi tanfolyamok időpontjait rugalmasan osztjuk, néha akkor tanulunk amikor már lement a nap...
Az Önarcmasszázs megtanulása fontos része a Facelift Arcmasszázs tanfolyamnak. Ezzel saját arcodat is megszépítheted...
Időnként vendég előadót is hívok a tanfolyamra. A Hawaii tradicionális táncok mozdulatainak áradó harmóniája segít az arcmasszázs mozdulatsorainak teljes átélésében és elsajátításában...

Néhány szó rólam...

Mede-Zsuzsanna

Mede Zsuzsanna

Mede Zsuzsanna vagyok, a Facelift módszer megalkotója. Több mint tíz éve - a kétezres évek elején - dolgoztam ki ezt a speciális arcmasszázs technikát, ami az arc teljes izomzatának komplex és fájdalommentes átdolgozásán alapul. Módszeremmel erőt és tartást adok az arc ernyedt izmainak és feloldom a túlfeszült izmokban lévő feszültséget, így valódi - látványos és érezhető arckorrekciókat érek el.

Arcmasszázsom megalkotásával elsődlegesen nem a szépítés volt a célom, mégis a kiemelkedő esztétikai hatásai tették elismertté és népszerűvé. Végül ennek köszönhetően adtam módszeremnek később a Facelift Arcmasszázs  -  Facelift Metódus nevet. 

A Facelift módszerrel már nem csupán nálam és általam szépülhetnek és töltődhetnek az emberek. Kozmetikusoknak, masszőröknek és terapeutáknak tanítom az eljárást, hogy minél több helyre eljusson ez a lehetőség. Tanítványaim megtalálhatók az ország egyre több városában és a határokon túl is. 

Asszisztensem - és egyben leányom - Gabi szeretettel fogadja hívásodat ha bármi kérdésed van a módszerről és időpontot is nála tudsz foglalni hozzám.

Bejelentkezés és további információ

hétfőtől péntekig 9-19 óráig:

tel: +36 30 441 8109

 logo1