A tanfolyamról bővebben

A Facelift Metódus meghatározott, egymásra épülő mozdulatsorokból áll, minden apró mozdulatnak jelentősége van. A tanfolyam első részében az arcmasszázs elméletének alapjait ismerjük meg, majd speciális gyakorlatokkal felkészítjük kezeinket a finom mozdulatokra. Ezt követően a gyakorlati órákon a tanulók egymáson dolgozva tanulják meg a Facelift módszert folyamatos útmutatásommal először kezdő, majd haladó szinten. 

Mindenkivel – szakmai előképzettségének megfelelően – egyénenként, személyre szabottan foglalkozom az órákon, ennek köszönhetően az öt hetes tanfolyam végére alapos és biztos tudás lesz minden tanulóm kezében.

Olvass tovább a Facelift módszerről »

A tanfolyamok általános rendszere:

facelift2Facelift tanfolyamok hétközi vagy hétvégi rendszerben indulnak, minden esetben kis létszámmal, hogy minden tanulómmal megfelelően tudjak foglalkozni. 

A hétvégi tanfolyamok öt hétvégén keresztül, szombat és vasárnap 10-17 óráig tartanak (az utolsó hétvégén csak szombat), egy hosszabb szünettel nap közben (ebédszünet). Ezen kívül nem tartunk órák közti szünetet, csak ha a tanulók ezt igénylik. Ebédet hozhatsz magaddal de a környéken sok étterem és büfé is található ahol meg lehet ebédelni. Kávét, teát igény szerint főzünk.

A hétközi tanfolyamok heti két napon (hétfő és szerda vagy kedd és csütörtök) öt héten keresztül tartanak. Általánosan a tanfolyam 9-14 óráig tart, de a kezdési időponttal itt rugalmasan alkalmazkodunk a saját és az épp aktuális csoport naptárához. A hétközi tanfolyamokon nincs hosszú ebédszünet, csak szendvicsszünetet tartunk. Kávét, teát természetesen ilyenkor is főzünk.

Intenzív tanfolyamokat nem tartok! Tanfolyamaim légköre kellemes és nyugodt, nem rohanunk sehová, mindent a megfelelő időben és tempóban tanítok meg veled. A Facelift Metódus rendszerének tananyaga nagy, sokféle és összetett mozdulatsort tanítok meg neked. Ezek tökéletes elsajátításához szükség van arra, hogy megadd a kellő időt magadnak a gyakorlásra. Csak így tud megfelelően rögzülni a tudásod, így haladhatunk a tanulással megfelelően és így maradhat ez a tudás egész életedre a kezedben. 

A tanfolyami napokon kívül is elérhető vagyok a tanoncaimnak a tanfolyam ideje alatt. Ha bárhol elakadsz a gyakorlás során, emailben és telefonon is el tudsz érni és segítek!
 

 

Elméleti témák:

- a Facelift módszer felépítése
- anatómiai vonatkozások
- élettani hatások
- kizáró tényezők és speciális esetek
- felkészülés a masszázsra (ráhangolódás)
- higiéniai feltételek
- a harmonikus környezet megteremtése
- az ideális kezelőhelyiség kialakítása
- vendéggel való bánásmód és kommunikáció
- kezelések megtervezése, kúrák összeállítása

 

Gyakorlat:

A Facelift tanfolyam gyakorlatorientált. A tanulók egymáson dolgozva tanulják meg a speciális mozdulatsorok tökéletes kivitelezését először kezdő, majd haladó szinten lépésről lépésre, folyamatos útmutatásommal. Nem szükséges előképzettség vagy masszőr, kozmetikus gyakorlat. Ezen a tanfolyamon mindenki a “nulláról indul” és a tanfolyam végére tökéletesen elsajátítja a Facelift technikát.
 
A tanfolyam végére kellemes mellékhatásként minden tanuló látványosan megszépül, elvégre a módszer a tanfolyam alatt is kifejti minden pozitív hatását!

 

Facelift Önarcmasszázs:

A Facelift tanfolyam fontos része a Facelift Önarcmasszázs megtanulása. Egyrészt így saját magad tudod megszépíteni és fiatalon tudod tartani az arcodat, másrészt az egymáson tanult mozdulatsorokat még tökéletesebben tudod majd kivitelezni miután szó szerint a “saját bőrödön” (és izmaidon) is megtapasztalod amit csinálsz.

A Facelift Önarcmasszázs tanfolyamot ráadásul kétszer végezheted el, mert bónuszként kapsz tőlem egy ismétlő alkalmat, amit a tanfolyam elvégzése után egy éven belül igénybe vehetsz amikor úgy érzed itt az ideje az ismétlésnek, tudás frissítésnek.

 

Egyéni záró konzultáció:

Az öt hetes tanfolyam elvégzése után, külön egyeztetett időpontban egy kétórás egyéni konzultáción mutatod meg nekem amit tanultál. Tökéletesítjük a mozdulatokat ahol szükséges és megválaszolom az esetleges kérdéseidet. Csak veled foglalkozom ez alatt a két óra alatt, hogy méltóképp zárhassuk le a tanfolyamot.

 A jelentkezés feltételei és egyéb tudnivalók:

- A tanfolyamra csak az elő-konzultációt (próbakezelés) követően tudsz jelentkezni. Ha érdekel a Facelift módszer megtanulása, szeretettel várlak egy próbamasszázzsal egybekötött elő-konzultációra. Így személyesen találkozhatunk és megismerhetjük egymást már a tanfolyam kezdete előtt, felteheted nekem a kérdéseidet és kiderül az is, hogy javaslom-e a számodra a Facelift módszer megtanulását. Fontos az is, hogy saját tapasztalatból bizonyosodj meg a masszázs érzetéről és hatásairól még a tanfolyam előtt, ezért megkapod tőlem azt az egyórás Facelift kezelést (próbakezelés) is, amit aztán a tanfolyamon megtanulsz. Ezek után biztos leszel a döntésedben, hogy a Facelift módszer neked való és a tanfolyam minden percét élvezni fogod.

- Az elő-konzultáció nem jelent külön költséget és nem kötelez a tanfolyami részvételre, de feltétele a tanfolyamon való részvételnek. A próbakezelés díja 7.000 Ft ami beleszámít a tanfolyami díjba, ha egy éven belül elkezded azt.

- A tanfolyamon való részvételhez nincs szükség előképzettségre. Bárki megtanulhatja, aki rendelkezik a szükséges hozzáállással és szorgalommal. Mindenki az alapoktól indul, jelentkezz bátran akkor is, ha még nem foglalkoztál hasonlóval, de kedvet érzel hozzá, hogy megtanuld.

- A Facelift módszer megtanulásához nem jelent előnyt a kozmetikus vagy masszőr tudás, ez a módszer nagyban eltér a többi masszázstechnikától.

- A tanfolyamra rövidre kell vágni a körmöket. A Facelift kezelés nem végezhető hosszú körmökkel.

- A tanfolyamon egymáson gyakoroljátok az arcmasszázst, így rátok is vonatkoznak a Tudnivalók oldal “kizáró okok” részében leírtak.

- Az öt hetes tanfolyam alatt minden nap gyakorolnod kell az addig tanultakat, nem csupán a tanfolyami napokon. Ezért jó ha gondoskodsz időben alanyokról akiken otthon is tudsz gyakorolni. Általában a család és a barátok nagyon készségesek szoktak lenni és alig várják, hogy hazaérj a tanfolyamról az új fogásokkal és gyakorolj rajtuk :)

- A tanfolyamon megtanult Facelift módszer és Facelift Önarcmasszázs elmélete és gyakorlati fogásai harmadik személynek át nem adhatók. A tanfolyamon nem tanárokat képzek, ezért a módszert nem taníthatod másoknak.

- Ez a technika, önálló egész rendszert alkot, ezért sem hozzátenni, sem elvenni belőle nem lehet. A Facelift módszer és Facelift Önarcmasszázs technikák egyéb eljárásokkal sem egészében sem részleteiben nem ötvözhetők.

- A tanfolyam elvégzéséről emléklapot kapsz, amivel dolgozhatsz ha rendelkezel a szükséges  - pl. masszőr, kozmetikus, természetgyógyász, vagy egyéb - alapképesítések valamelyikével. 

 

 A tanfolyam díja nettó 115.000 Ft, ami tartalmaz:
 
- Személyes egyéni elő-konzultáció,
- Egy teljes Facelift kezelés (próbakezelés, az elő-konzultációval egy időben: 7.000 Ft )*,
- Teljes Facelift Arcmasszázs és Önarcmasszázs tanfolyam (elmélet, gyakorlat),
- Egyéni email és telefonos konzultáció a tanfolyami napokon kívül is,
- Tanfolyami jegyzet,
- 2 órás egyéni zárókonzultáció.
 

Ráadás ajándék tanfolyam: 

- Egy plusz teljes, 8 tanórás Facelift Önarcmasszázs tanfolyam, a Facelift tanfolyam elvégzése után.**
 

 * A próbakezelés díja beleszámít a tanfolyami díjba, ha az elő-konzultációt követően egy éven belül részt veszel a tanfolyamon.

** A tanfolyam elvégzését követően részt vehetsz egy teljes Facelift Önarcmasszázs tanfolyamon is. Ezt a záró konzultációd időpontjától számított egy éven belül veheted igénybe.

 

Tanfolyam indul:

A következő Facelift tanfolyam szervezés alatt. A tanfolyamra az elő-konzultációt követően lehet jelentkezni, a tanfolyam indulásokról a jelentkezőket email értesítőben tájékoztatjuk. A tanfolyamokkal kapcsolatos további kérdéseidre készséggel válaszol asszisztensem telefonon.

Hangulatképek a Tanfolyamról

A Facelift Arcmasszázs tanfolyamokat kis létszámú csoportokban indítom. A tanfolyamok első részében az arcmasszázs elméletének alapjait ismerjük meg...
A gyakorlati órákon egymáson dolgoznak a tanulók, folyamatos útmutatásommal.
A mozdulatsorokat először kezdő szinten tanuljátok meg, majd ezután a tökéletesített haladó mozdulatokat is elsajátítjátok...
A hétközi tanfolyamok időpontjait rugalmasan osztjuk, néha akkor tanulunk amikor már lement a nap...
Az Önarcmasszázs megtanulása fontos része a Facelift Arcmasszázs tanfolyamnak. Ezzel saját arcodat is megszépítheted...
Időnként vendég előadót is hívok a tanfolyamra. A Hawaii tradicionális táncok mozdulatainak áradó harmóniája segít az arcmasszázs mozdulatsorainak teljes átélésében és elsajátításában...


 

Workshopok és kapcsolattartás a tanfolyam után:

A Facelift Arcmasszázs tanfolyam elvégzése után is elérhető vagyok tanoncaim számára, többféle lehetőséget is biztosítok a kapcsolattartásra, ismétlésre: 

- Telefonon vagy email-ben válaszolok a kérdésekre ha elbizonytalanodsz valamiben a masszázzsal kapcsolatosan.
- Rendszeresen tartok kis csoportos workshopokat, ahol lehetőség van ismételni, gyakorolni és választ kapni a felmerülő kérdésekre.
- Egyéni konzultációra bármikor jelentkezhetsz. Ezeken a 2 órás alkalmakon csak veled foglalkozom. Gyakorlunk, ismétlünk.
- A teljes tanfolyamot ismétlőként féláron végezheted el újra.

 

Néhány szó rólam...

Mede-Zsuzsanna

Mede Zsuzsanna

Mede Zsuzsanna vagyok, a Facelift módszer megalkotója. Több mint tíz éve - a kétezres évek elején - dolgoztam ki ezt a speciális arcmasszázs technikát, ami az arc teljes izomzatának komplex és fájdalommentes átdolgozásán alapul. Módszeremmel erőt és tartást adok az arc ernyedt izmainak és feloldom a túlfeszült izmokban lévő feszültséget, így valódi - látványos és érezhető arckorrekciókat érek el.

Arcmasszázsom megalkotásával elsődlegesen nem a szépítés volt a célom, mégis a kiemelkedő esztétikai hatásai tették elismertté és népszerűvé. Végül ennek köszönhetően adtam módszeremnek később a Facelift Arcmasszázs  -  Facelift Metódus nevet. 

A Facelift módszerrel már nem csupán nálam és általam szépülhetnek és töltődhetnek az emberek. Kozmetikusoknak, masszőröknek és terapeutáknak tanítom az eljárást, hogy minél több helyre eljusson ez a lehetőség. Tanítványaim megtalálhatók az ország egyre több városában és a határokon túl is. 

Asszisztensem - és egyben leányom - Gabi szeretettel fogadja hívásodat ha bármi kérdésed van a módszerről és időpontot is nála tudsz foglalni hozzám.

Bejelentkezés és további információ

hétfőtől péntekig 9-19 óráig:

tel: +36 30 441 8109

 logo1