Arcfogyasztás Facelift Arcmasszázzsal

 

Ha vékonyabb arcot szeretnél, a Facelift Arcmasszázs kezelések Neked is megoldást jelentenek…

  • …Ha arcod ducibb mint amilyennek látni szeretnéd;
  • …Ha hízás miatt arcod változott, zsírpárnák telepedtek az orcára;
  • …Ha szépen lefogytál, de az arcodon ott maradtak a duciság nyomai;
  • …Ha a tokád kikerekedett.

A kellemes, fájdalom mentes Facelift Arcmasszázs kezelések hatásaként elvékonyodik a zsírréteg az arcodon.* A különleges gonddal végzett masszázsom hatására felgyorsult nyirokkeringés és az egyéb szállító sejtközi nedvek teljes mélységében kitisztítják a területet  a felmasszírozott lerakódástól.

Mivel az elérhető legmélyebb arcizomzatot is átdolgozom, az arcod felveszi eredeti formáját, torzulásoktól mentesen formálódik át vékonyabbá. A zavaró tokára ugyanez a sors vár! Az áll alatti területen megtelepedett zsírpárnákat megfelelő óvatossággal, körültekintően kezelem, míg ezen a területen is elvékonyodik a zsírréteg. Eközben, a masszázsfogások komplexitásának köszönhetően, itt is kondícióba hozom az eddig terhelt izomzatot , míg az szép feszessé válik.

A kezelések kiegészítéseként speciális Facelift Tréninget is összeállítok neked, amivel segítheted a gyorsabb eredményt. Szükség esetén a Facelift Arcmasszázst bőrfeszesítő kezelésekkel is kiegészítjük, így a fitt, tónusos arcizmaidon a bőröd is hamar feszes lesz.

Kérj időpontot egy személyes konzultációra, ahol összeállítom a Neked legmegfelelőbb, személyre szabott kezelés programot.

Szeretettel várlak! 

Mede Zsuzsanna

A Facelift Arcmasszázs megalkotója

https://faceliftarcmasszazs.hu/

Hívásodat hétköznapokon 9 -19 óráig fogadja asszisztensem a +36 30 441 8109-es telefonszámon.


* Ez a cikk kifejezetten a fogyasztást igénylő arcról szól. Az arcfogyasztó Facelift Arcmasszázs kezeléseken speciálisan alakítom a masszázst úgy, hogy kifejtse a fogyasztó hatásokat. Ha alkatodnál fogva a te arcod keskeny és nem igényel fogyasztó formálást, természetesen A Facelift Arcmasszázs nem fogja tovább fogyasztani. :)