Vendégkönyv

Vendégkönyv

“Zsuzsi kezeinek biztonságában ellazulni, megélni a békét, nyugalmat isteni szeretet élmény!!! Ráadásul még az arcom is fiatalodik, megtelik energiával. Aki már volt nála, tudja, miről beszélek. Aki még nem, az ne halogassa! Ez jár nekünk!”

Joli

“Volt részem abban a csodában, amit ez az arcmasszázs tud nyújtani. Azon túl, hogy ellazított és kiemelt a hétköznapi problémák özönéből, a tükörben egy meglepetés várt. Egy új arc nézett vissza rám, kisimulva, megfiatalodva, megszépülve.Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a meglepetéseket.”

Teri

“Évek óta járok Zsuzsihoz, a nyugalom és feltöltődés szigetére, és higgyétek el, nem járnék, ha nem lenne érdemes!”

Zsuzsa

“Elsősorban nyugalom, bizalom és hit ami eszembe jut. Amikor már masszíroztál 10-15 percet akkor hihetetlenül egyedi érzést éreztem. Jóleső, nyugtató, totálisan ellazító érzés volt. Szinte altató. A végén meg olyan volt mintha vissza került volna az arcom a “helyére”, nagyon puha tapintásúvá vált.”

Anita

“Aki egyszer próbálta ezt az elképesztő arcmasszázst, az soha nem felejti el :))) Például én :))) Azért is ajánlom mindenkinek! Egy álom!”

Dóra

“Az arcmasszázs után mintha egy zsákot, amit addig cipeltem a hátamon levették volna rólam. Jó pár kilóval könnyebbnek érzem magam, a tüdőm, ami addig tele volt kitisztul, még a belvárosi szmogot is hegyi levegőként érzékelem és szívom magamba. A fejem jólesően üresnek tűnik, nem tudok és nem akarok agyalni semmin. Az izmaim ellazulnak, kötöttségem eltűnik, már azt is lehet mondani majd szétesem annyira laza vagyok. Ja és ami a legfontosabb tudok mosolyogni, mert belül kisütött a nap!”

Bea

“Hihetetlenül jó érzés volt, nem is az ahogy az arcomhoz értél, hanem inkább az amilyen érzéseket kiváltott belőlem… Olyan fura volt az egész, nem aludtam el közben, de nem is voltam ébren, éreztem amiket csináltál, hallottam a zajokat, de kb olyan volt mintha egy másik dimenzióban lettem volna. És teljesen el tudtam merülni a gondolataimban. Ténylegesen fizikai érzésre meg olyan szeretetteljes volt, puha kellemes és meleg és lehetett érezni, hogy szereted ezt csinálni és nem csak gyorsan le akarod rendezni azt az 1 órát.”

Dóri

“Először az tűnt fel, milyen istenien meleg a kezed, és a simogatások teljesen megnyugtattak, ellazítottak. Aztán ahogy belemélyedtünk te a masszázsba, én a lazulásba, annál mélyebb nyugalom fogott el pillanatról pillanatra. Aludtam egy jót, és mikor vége lett, kipihenten ébredtem fel. Az arcom üdébb és feszesebb lett, a tokám kisebb lett, és úgy, kívül-belül felfrissültem, energiával teltnek, kicsattanóan egészségesebbnek éreztem magam.”

Zsófi

“Kismamaságom utolsó harmada alatt, amikor már minden pihenés nehézkes volt, akkor az arcmasszázs egy végtelen lehetőséget nyújtott számomra. A teljes megnyugvás kezeid alatt, az ellazulás, a pihenés-alvás, amely mégis energiaként megszabadított a teljes kimerültség érzésétől. Egy olyan állapotot hoztál létre bennem, amely újrafogalmazta az ellazulást, és ezzel újabb erőt töltöttél belém hétről-hétre. Eltűnt az idő, a tér, csak a nyugalom maradt ott.”

Kata

“Baloldali arcbénulásom a kezelés után csodás lett, nem lehet észrevenni, hogy valamikor teljesen le volt esve az arcom. A megereszkedett szemhéjam már nem takarja a szememet!!! Köszönöm Zsuzsi a csodás kezedet!!!!”

Magdolna