Facelift Önarcmasszázs a Fem3 Café-ban

Az önarcmasszázs volt a téma a Fem3 Café-ban.

fem3_onarcmasszazs1A videó lejátszásához kapcsold ki az AdBlock-ot a Fem3 oldalán.

Arcizomzat mélymasszázs

Az arcon lévő  izmok – mimikai izmok és rágóizmok – állapota nagyban befolyásolja a megjelenésünket is. Ha az izmok túl feszültek, bekeményednek, vagy épp túl lazák és nincs tartásuk, attól arcunk nyúzottnak, öregnek, ráncosnak látszik. A legtöbb ember arcán ráadásul mindkét dolog előfordul, az arc egyik része feszült más része tónustalan, ernyedt. Ha felületesen vizsgáljuk, azt hihetjük, hogy a bőrünk a probléma okozója, de ez nem így van. 

Az arc speciális mélyizom masszázsával harmonizálhatjuk az arcon lévő izmokat, ezzel hamar érhetünk el látványos eredményt. A teljes és tartós hatásért sokat kell dolgoznunk de van néhány trükk amivel akár pár perc alatt is felfrissíthetjük a megjelenésünket, üde, friss és ragyogó arcot varázsolhatunk magunknak a stresszes munkanap végén az esti karácsonyi partira vagy a családi vacsorára. 

Az arcon vannak jellemzően problémás területek amitől látványosan fáradtnak és nyúzottnak látszunk: lógó, petyhüdt szemhéj, befeszült ajkak, megfeszült orcarész, orr melletti barázdák…

A lógó szemhéjon arcplasztika nélkül is lehet látványosan javítani. A homlokizomzat masszázsával erőt és tartást tudunk adni a homloknak ami megemeli az egész szemhéjat, a tekintet nyitottabbá válik, nagyobb lesz a szem. Még a smink is jobban érvényesül a szemen.

A száj körüli izmokat  masszázzsal felszabadítva természetesen telt ajkakat varázsolhatunk magunknak néhány mozdulattal.

Az orr melletti hosszanti mély barázdákat elhalványíthatjuk, megemelkedik az egész terület, fiatalosabbá válik az arc.

fem3A videó lejátszásához kapcsold ki az AdBlock-ot a Fem3 oldalán.

A napi stressz következtében sokszor szorítjuk az állkapcsot, ami befeszül, akár begörcsöl, fájdalmat okoz és el is torzíthatja a megjelenést. Kifejezéstelenné, szomorúvá, szigorúvá teheti az arcot, alkattól függően. A masszázzsal felszabadítjuk a rágóizmokat így ezek a folyamatok visszafordíthatók. Könnyebbé válik a beszéd, az artikuláció és a mosoly is természetesebb és szebb lesz! Az arc vonala megemelkedik, fiatalosabb, szimmetrikusabb, szebb lesz.

Összefoglalva: A tekintet nyitottabbá válik, az orca rész felszabadul, a szigorú vonások ellágyulnak, az ajkak természetesen teltek lesznek. A bőr is élettel telibbé válik, telítődik oxigénnel, felgyorsulnak az arcon az anyagcsere folyamatok.

Tipp: A masszázs sokkal látványosabb ha elegendő vizet iszol!