Igyál vizet – Water Your Body

A vízivás élettani hatásaival mindenki tisztában van. Tudjuk, hogy víz nélkül nincs élet és tudjuk, hogy a test hidratáltsága a fizikai, mentális és idegi folyamatainkat is befolyásolja.  De nézzük a vízivás hatását konkrétan az arcmasszázsra:

Az arcizmok 75%-a víz. Ha elegendő vizet fogyasztasz, az arcmasszázs hatása is látványosabb és tartósabb lesz, ezért kiemelten fontos, hogy elegendő vizet igyál! A megfelelő vízivás emellett lassítja az öregedési folyamatokat, segítségével könnyebben távoznak a toxikus salakanyagok és simábbá teszi a bőrt is.

Arcmasszázs előtt minden új vendégemmel elbeszélgetek a vízivási szokásairól. Sajnos azt tapasztalom, hogy legtöbben nem isztok elég vizet, a legfőbb “kifogás” pedig a feledékenység. Egyszerűen elfelejtesz inni nap közben mert dolgozol, rohansz, elfoglalt vagy. Ez nem ok… és nem oké.

Az sem elég ha teát kávét üdítőt iszol… az elegendő tiszta víz fogyasztása nélkülözhetetlen és elengedhetetlen az eredményes arcmasszázs kúrához (is)! Tedd az íróasztalod mellé, a kocsidba vagy a táskádba a vizes palackodat, legyen “útban” és lökd föl napjában ötször ha ez szükséges ahhoz, hogy eszedbe jusson a vízivás.

Ha még ez sem elég, a Water Your Body mobil alkalmazás a segítségedre lehet. Próbáld ki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northpark.drinkwater

Töltsd le az okostelefonodra, állítsd be az adataidat és igyál vizet amikor figyelmeztet! Meglátod, néhány napon belül érezni fogod a pozitív változásokat. :)

Egészségedre!