Kondíció és fittség az arcnak Facelift Arcmasszázzsal

 

  • Ha nehezen formálod a szavakat és fáraszt a beszéd…
  • Ha túlzottan ernyedt, vagy épp túlzottan feszes az arcizomzatod és az állkapcsod is gyakran befeszül beszéd közben…
  • Ha a homlokodról a szemedre ereszkedett izomzat öregít és gátolja tekinteted nyitottságát…
  • Ha az arcod izomzata megereszkedett, megnyúlt, bőröd petyhüdté vált és mindez erősen rombolja önbizalmadat…

Napjainkban – főként a sikerszakmákban – elengedhetetlen az érthető, jól artikulált beszéd és az arc fiatalos kinézete. Ezt kizárólag akkor tudod fáradtság és fájdalmak nélkül teljesíteni, ha feszes és kellőképpen rugalmas az arcizomzatod.

Facelift Arcmasszázzsal a megereszkedett arcizmokat kondícióba hozom, tónust adok nekik. Az újra feszes, rugalmas arcizmok minden fáradtság érzet nélkül töltik be funkciójukat. A beszéd, az artikuláció újra természetessé válik!

Akiknek alkatilag sosem volt könnyű az arcizmok tónusának renyhesége miatt sem a beszéd sem a rágás, ugyancsak nagy segítségére lesz páratlan arc-mélymasszázs kezelésem. Hatására a  könnyed, jól artikulált beszéd kellemes érzését tapasztalhatják meg.

Az erejét, rugalmasságát vesztett izmokkal a rágás is fárasztó. Az ebből eredő felületes rágás jelentős emésztőrendszeri probléma alapja lehet. A Facelift Arcmasszázzsal a rágó izmok is visszanyerik az erejüket, rugalmasságukat és újra képesek lesznek a fáradtság mentesen betölteni funkciójukat.

A tónusát vesztett, megnyúlt homlokizomzat miatt a szemöldök képes szinte rátelepedni a felső szemhéjra, aminek megtartása igencsak fáradtságos feladatot ró a szem körüli izmokra. Ez a terhelés megnehezíti a szem nyitva tartását, akadályoz a látásban, a tekintetet fáradttá és szomorkássá teszi. A Facelift Arcmasszázs kezelésekkel a homlok izomzatát kondícióba hozom, ami ettől újra feszessé válik! Helyére emelkedik a szemöldök, a tekintet kinyílik, nagyban hozzájárulva a kellemes, fiatalos, ragyogó kinézethez.

Az arc jó kondíciójának és fittségének visszanyerésében a Facelift Arcmasszázs igen gyors eredményt mutat. Már az első masszázskezelés után is látványos és kellemesen érezhető a változás. Érezni és látni lehet az arc feszesebbé válását, az arcszín és az arcbőr élettel telibbé válik, a tekintet kinyílik.